Høruphav Gruppe…..        Spejd er sejt

Nyt om Julearrangementerne

22. oktober 2020 · Ikke kategoriseret · Skrevet af Høruphav gruppe

Som mange ved, er der kommet mange restriktioner omkring arrangementer og aktiviteter i forbindelse med Covid-19, og for at vi retter os bedst muligt efter disse, er der ændringer i vores faste aktiviteter resten af 2020.

Vores juleweekend, som vi skulle have haft den 30.-31. oktober, er aflyst. Det er selvfølgelig ærgerligt, da vi plejer at have en rigtig hyggelig og produktiv weekend, hvor vi lærer og hjælper hinanden.

Julemarkedet den 29. november har vi ligeledes aflyst i år, da vi
ikke kan overholde de gældende regler for sådanne arrangementer.

Vi har i den forbindelse tænkt alternative planer om, hvad vi så kan gøre for at tjene lidt penge til spejderne i år. Men vi kan ikke melde noget ud på stående fod, da vi lige skal have snakket nærmere i arbejdsgruppen.

I vil få nærmere oplysninger over mail, og det vil også komme ud på vores facebookside: KFUM spejderne Høruphav og på vores instagram.
Se også Grønfoder.

Vi håber på, at vi næste år kan holde de vanlige arrangementer.

Det første i 2021 er juletræsindsamling, lørdag den 9. januar kl. 9.15.

Vi håber, at så mange forældre og spejdere som muligt, vil komme med bil og trailer. Så sæt et kryds i kalenderen allerede nu.

Hvis vi i fællesskab hjælper hinanden med at tjene penge ved de forskellige aktiviteter, kan det være med til, at vi kan beholde det nuværende kontingent uden stigning.

I ønskes alle en rigtig glædelig Jul, samt et godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*